+7 (212) 674-25-10

© 2021 Larson. All Rights Reserved.
Development by Paul Studio

Suntem Interiology,
arhitecți și designeri de interior

Și credem că oricine merită să locuiască și să lucreze într-un ambient mai bun.

Câteva cuvinte despre noi

Am înființat Interiology în București, în 2010. Ne-am nișat pe zona de amenajări interioare rezidențiale și office.

Ne place să le arătăm beneficiarilor potențialul ascuns al spațiului lor și, cel mai important, să aducem ideile la stadiul de realitate. Creăm design interior, arhitectură, graphic design și experiențe memorabile.

Ce simți atunci când intri în casa sau biroul tău?
Îți luminează ziua sau cauți să te scuzi față de oaspeți?

De ce Interiology?

Echipa

 • Alexandru Bucur

  Alexandru Bucur

  Arhitect & Designer de interior
 • Hajni Ilyes

  Hajni Ilyes

  Arhitect de interior
 • Roxana Revin

  Roxana Revin

  Arhitect & Designer de interior
 • Răzvan Dumitriu

  Răzvan Dumitriu

  Arhitect & Designer de interior
 • hai să ne cunoaștem

Servicii

Design de interior

Proiecte complete de design interior: planuri, concept, simulări 3D, desene tehnice mobilier, alegerea tuturor finisajelor, materialelor și pieselor de mobilier, recomandări furnizori și urmărire de șantier.

Aplicația de interioare

O soluție rapidă și economică. Ne spui preferințele și nevoile tale, iar noi îți generăm în 5-7 zile o singură propunere de design interior bazată pe informațiile tale și pe experiența noastră.  

Amenajări la cheie

Amenajări la cheie în București: luăm noi toată partea „urâtă” – șantier, meșteri, ofertare, plasare comenzi, retururi, weekenduri nefericite, și îți lăsăm partea frumoasă: mutatul în casă nouă.

Proiecte de arhitectură

Ne-am nișat pe design interior, dar avem expertiză și drept de semnătură pentru proiecte de arhitectură. Interiorul și exteriorul unei locuințe trebuie să fie unitare.

Identitate vizuală

Avem background în advertising și ne putem ocupa de creație grafică și logo design pentru brandurile cu care colaborăm. Identitatea vizuală e o parte esențială din povestea de design.

Parteneri

Designul interior e, în primul rând, despre soluții concrete. De aceea, ne-am selectat de-a lungul timpului doar acei parteneri de  încredere pe care ne putem baza și cu care avem o comunicare directă și transparentă. În felul acesta, evităm surprizele neplăcute și reușim să livrăm rezultate tangibile.