+7 (212) 674-25-10

© 2021 Larson. All Rights Reserved.
Development by Paul Studio

Servicii

Proiecte complete de design interior: releveu, planuri instalații, compartimentări, mobilare, concept, simulări 3D (randări), desene tehnice mobilier, alegerea tuturor finisajelor, materialelor și pieselor de mobilier, recomandări furnizori și urmărire de șantier.

01
Proiectare

Design interior

Un serviciu de speed-design lansat de noi în 2021: venim la măsurători, ne spui preferințele și nevoile tale, iar noi îți generăm în 5-7 zile o singură propunere de design interior bazată pe informațiile tale și pe experiența noastră.  O soluție rapidă și economică.

Avantaje: o soluție rapidă, de impact, la un preț prietenos. Dezavantaje: nu facem revizii iar implementarea și bătaia de cap sunt la tine.

02
Proiectare

Aplicația de interioare

Toți cei care își amenajează în regie proprie declară că nu ar mai vrea să facă asta niciodată. Știm prea bine de ce.

Avem know-how-ul și experiența pentru a ne ocupa de amenajări interioare la cheie în București, de la concept la decorare și accesorizare.

Adică luăm noi toată partea „urâtă” – șantier, meșteri, moloz, ofertare, plasare comenzi, sute de telefoane și emailuri, drumuri, așteptat curieri, țipat la furnizori, retururi, weekenduri nefericite, și îți lăsăm exclusiv partea frumoasă: mutatul în casă nouă.

03
Implementare

Interioare la cheie

Ne-am nișat pe design interior, dar avem expertiză și drept de semnătură pentru proiecte de arhitectură. 

Interiorul și exteriorul unei locuințe trebuie să fie unitare, de aceea ne bucurăm să putem concepe atât „coaja”, cât și „miezul” unui proiect. 

Preluăm doar proiectele rezidențiale la care ne ocupăm și de interior.

 
04
Proiectare

Arhitectură

În cazul proiectelor comerciale, identitatea vizuală e o parte esențială din povestea de design, de aceea e de preferat să poarte aceeași semnătură.

Avem background în advertising și ne putem ocupa de creație grafică și logo design pentru brandurile cu care colaborăm.

 
05
Design

Identitate vizuală