+7 (212) 674-25-10

© 2021 Larson. All Rights Reserved.
Development by Paul Studio

Inovo Showroom București

În 2023, am amenajat noul showroom Inovo Mobili, amplasat într-un spațiu de 100 mp în clădirea J8 Office Park din zona de nord a Bucureștiului.
Inovo Mobili este o companie românească de succes care produce mobilier custom-made premium, cu o prezență de peste 20 de ani pe piată.

Acest proiect este unul dintre câștigătorii concursului Blum România, unul dintre cei mai mari producători de accesorii tehnice pentru mobilierul pe comandă.

 • Client
  Companie
 • Finalizare
  2023
 • Tip proiect
  Design interior
  showroom companie
 • Designer
  Tina Varascanu&
  Alexandru Bucur
 • Foto
  Katia Zolothukina
 • Apariții media
  Casa Magazin, Digi24
  Lovethatdesign.com

Proiect publicat de platforma internationala de design interior Lovethatdesign.

Fiind vorba de un showroom, a fost necesar să expunem soluții de mobilier pentru diverse spații (bucătării, living și dressing) dar și să integrăm zonele de birouri pentru angajați.

Una dintre zonele de birou a fost delimitată printr-o construcție impozantă, din structură metalică. Fiind în apropierea intrării, aceasta are rolul de a crea un spațiu propice pentru discuțiile cu clienții, dar și de vitrină și zonă de expunere mostre. Înglobând placări din mdf cu diverse texturi și tipuri de frezări complexe, plante decorative și mostre, structura acestui element a fost calculată în cel mai mic detaliu, pentru a-i păstra suplețea dar și pentru a ne asigura de rezistența sa.

Accesoriile și sistemele folosite sunt din game de top. Sistemele cu adevărat speciale sunt dedicate persoanelor exigente: de la suportul pentru bijuterii pe glisieră, capitonat cu velur și acoperit de o poliță din sticlă fumurie, la oglinda pliabilă din interiorul dressingului.

Piesa centrală a showroomului este o bucătărie în tonuri de gri și accente de lemn. Insula acestei bucătarii este atipică, prin forma rotunjită, cu fronturi coborâte până la 20mm de pardoseală și realizate din mdf frezat și curbat. Aceasta înglobează și locul de luat masa/discuții, creat dintr-un blat din lemn masiv de stejar, frezat în cant la 45 de grade. Insula maschează piciorul acestei mese. Utilitatea acestei piese de mobilier constă în faptul că înglobează nu doar spații de depozitare, dar și  zona de chiuvetă (montată sub blat) și mașina de spălat vase. Fronturile insulei au integral deschidere automatizată cu servo-drive. Blatul extrem de subțire, din hpl de 10mm, este contrabalansat de cel din lemn masiv, al mesei. Scaunele alese pentru zona de luat masa se integrează perfect, având muchiile rotunjite și fiind din lemn. Corpul de iluminat a fost creat special pentru a încadra insula, urmărindu-i forma.

Unitatea întregii amenajări este dată de gama cromatică, armonios aleasă, și iluminatul difuz. Accentul este pus pe mobilier prin spoturi led de mare putere dar și folosind ca fundal, prin nuanțe neutre, pardoseala și finisajele peretilor.

Inovo Mobili