+7 (212) 674-25-10

© 2021 Larson. All Rights Reserved.
Development by Paul Studio

Money Studio

Lobby intrare, spații de întâlnire și spații pentru angajati pentru una din cele mai mari companii de modele din România.
 • Client
  Companie
 • Locatie
  București
 • Finalizare
  2019
 • Tip proiect
  Design interior
  lobby și spațiu angajați
 • Designer
  Răzvan Dumitriu&
  Alexandru Bucur

Spații vaste întinse pe mai multe etaje într-o clădire de birouri din București.

Parterul găzduiește un mare lobby care a fost amenajat în stil glam de inspirație Philipp Plein: pereți din marmură neagră, placări cu oglinzi fațetate, placări cu sticlă vopsită la recepție, scafe de lumină realizate cu cornișe decorative, candelabre de cristal și piatră naturală la pardoseală.
Mobilierul din catifea este stil chesterfield. În spațiul imediat legat de lobby se află biroul HR unde se fac interviurile. Scara cu balustrada de sticlă și tencuiala decorativă aurie este o invitație către celelalte spații de la etaj amenajate de asemenea într-un stil de lux.

În etaj regăsim o cu totul altă imagine, mocheta care face viitoare modele să se simtă ca pe covorul roșu, mesajele calde, primitoare, printurile de mari dimensiuni cu modele cunoscute.
Am prevăzut birou manager, zonă birouri admini, sală de conferințe, cafeterie, zonă de machiaj și living-room.

Sala de conferințe păstrează aerul industrial-glam datorat structurii metalice a clădirii.
Living-roomul si biroul păstrează luxul regăsit in parter, cu cornișe, scafe luminoase, șemineu, candelabre, mobilier clasic și catifea chesterfield și sunt separate de restul spațiilor cu pereți de sticlă de mari dimensiuni pentru o cât mai mare transparență.
Cafeteria este realizată în stil coffee-shop, cu accente metalice negre, faianță subway, tablouri cu licheni, bar și scaune de bar și loc de luat masa.
O combinație inedită este alăturarea zonei de machiaj în același spațiu al cafeteriei pentru o intercațiune mai bună a modelelor.