+7 (212) 674-25-10

© 2021 Larson. All Rights Reserved.
Development by Paul Studio

Schoenherr Romania

Ambientare zone de circulație, bucătărie și zonă lounge, companie internațională de avocatură.
 • Client
  Companie
 • Finalizare
  2017
 • Tip proiect
  Ambientare interioară
  și creație grafică
  spații comune
 • Designer
  Hajni Ilyes &
  Alexandru Bucur

Sediu de companie în care pe parcursul anilor au fost adăugate piese de mobilier de toate tipurile. Coridoarele anoste și fără lumină naturală nu creau un mediu propice unor angajați fericiți. 

Așa că am fost chemați să realizăm un proiect care să dea unitate stilistică și o imagine profesională și creativă tuturor zonelor comune din sediul companiei, întinsă pe 3 etaje ale clădirii.

Mobilierul existent pe coridoare a fost repoziționat ergonomic și împrospătat prin schimbarea ușilor în culori calde. Pardoseala a fost înlocuită cu mochetă nouă de la Insight Floor cu un joc de griuri și fucsia -culoarea de brand a companiei- Tot cu fucsia și gri au fost create accente pe pereți și la ancadramentele ușilor importante (accesele către lift și casa scării, spațiile comune - toalete, bucătării și săli de întâlnire).

S-a dat o importanță sporită iluminatului prin revizuirea tuturor spoturilor existente și adăugarea de benzi led in scafe. S-a propus de asemenea o nouă signalistică, unitară și în concordanță cu noua imagine a coridoarelor. Creația grafică a fost realizată de asemenea de echipa noastră.

Coridoarele secundare, folosite ca spații de recreere au fost dotate cu mici băncuțe iar pereții din dreptul lor capitonați local cu mochetă pentru a preveni murdărirea.

Bucătăria, biblioteca și spațiul de lounge au fost reambinetate pe noile culori (gri și fucsia) prin schimbări ale fețelor de uși, colantări la pereți și faianță, fototapeturi grafice, zugrăveli și înlocuiri punctuale de mobilier (scaune, mese).