+7 (212) 674-25-10

© 2021 Larson. All Rights Reserved.
Development by Paul Studio

Terasa ca o vacanță

Un adevărat refugiu de „lumea dezlănțuită”: o terasă deschisă cu pomi reali și un firepit pentru serile friguroase, un jacuzzi și o saună „custom-made”, îmbinate perfect cu designul interior al apartamentului ca o vacanță.
 • Client
  Familie cu
  2 copii
 • FINALIZAT
  2021
 • TIP PROIECT
  Terasă bloc nou
  la mansardă
 • DesignerI
  Roxana Revin
  & Alexandru Bucur
 • foto
  Vlad Crețeanu
 • Apariții media
  Album "Lifestyle
  Design Interior"
  2022
  Lovedeco.ro
 • Concursuri
  Proiect înscris la
  Bienala de
  arhitectură XIV 2021

Proiect publicat de Lovedeco.ro

Terasa este piesa de rezistenta a acestei locuinte: aici, familia isi petrece majoritatea timpului impreuna. Interiorul apartamentului, mult mai intim, este o continuare fireasca a acestei terase.

Vezi aici proiectul apartamentului

 
Terasa

Inima acestei amenajari, terasa, este o opera in sine: in proiectarea terasei, ne-am jucat cu linii fluide, forme care urca si coboara, intersectii de arcuri de cerc. Volumele create gazduiesc o gradina verde originala, conceputa de o firma specializata in peisagistica si compusa din pini, ciresi japonezi, lavanda, artari, mesteceni, plante cataratoare, un adevarat spectacol pe tot parcursul anului. Toate au rostul de a integra functiunile dorite de aceasta generoasa terasa: sauna, jacuzzi, dus, zona de masa, zona de stat la foc, depozitari, loc de facut sport.

Si aici sunt prezente finisajele naturale, puse in contrast cu elemente industriale: jardinierele din corten (metal oxidat), masa cu picioare metalice, treptele metalice care asigura accesul pe terasa, ghirlandele cu becuri LED cu filament.

Toate elementele metalice, structurile, treptele au fost fabricate la Atelierele Bogman.